Loopbaancoaching

Je mijmert al een tijdje over nut en noodzaak van je werk. Of misschien ben je in je huidige baan gerold, omdat ‘het gewoon zo gelopen is’. Regelmatig praat je met familie en vrienden, google je naar leuke vacatures, kijk je naar een opleiding. Maar echt concrete stappen zetten, da’s best lastig. 

Je gedachten gestructureerd op een rij zetten en echt onderzoeken waar je staat leidt heus niet direct tot een loopbaanverandering. Jouw levens- en loopbaanverhaal delen is al een mooie eerste mijlpaal. Soms leidt dit tot concrete vervolgstappen. En wat het in ieder geval brengt is nieuwe inzichten!

Twijfelaars, balanszoekers, keuzestressers, high potentials en generatietoppers kunnen terecht voor:

  • Persoonlijke groei
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Het nieuwe werken (post-corona tijdperk)
  • (Gedwongen) mobiliteit

Lees meer over mijn aanpak.

Bij Sjuul ontdek je meer over jezelf

Teamtraining

Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Daarom help ik als trainer graag om teams inzichten te geven. Met een praktische, interactieve aanpak, en soms ook confronterend zodat nieuwe inzichten ontstaan. Ontdek meer over de drijfveren binnen je team en samenwerken wordt nog leuker!

Ontwikkel je team

HR & Ontwikkeling

Vanuit mijn expertise op het gebied van in-, door- en uitstroom binnen het HR-vakgebied werk ik graag mee aan de ontwikkeling van mensen. Van talentprogramma's tot (gedwongen) mobiliteit als gevolg van organisatie-ontwikkeling. Individueel en groepsgewijs.

Interim HR

Plan van Aanpak

Vertrouwen hebben in je coach, jezelf open kunnen stellen en bereid zijn om 'aan het werk te gaan' zijn ingredienten voor een succesvol loopbaantraject. Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Meer hierover deel ik graag met je!

Bij Sjuul ontdek je meer over jezelf

Heb je vragen of wil je meer informatie?