Over mij

Misschien had ik in een orkest gespeeld. Of was ik journalist geworden. Of had ik als uitgever of tekenlerares gewerkt. Interesses uit het verleden. Ik kwam in HR terecht. 

Voor mijn loopbaanswitch bouwde ik ervaring op in dit mooie en brede vakgebied waarin ik voor respectievelijk een farmaceutisch bedrijf, een verzekeraar en een grote uitgeverij heb gewerkt. Daar maakte ik kennis met verandermanagement, reorganisaties en (talent)ontwikkeling.

In mijn ruim 30 jaar werkervaring veranderde veel in de visie op werk. Mensen nemen meer de regie over hun loopbaan. Organisaties zijn zich bewuster van werkgeluk en zijn voortdurend bezig organisaties zo in te richten dat medewerkers zich thuis voelen. En met maatregelen, experimenten en regelingen moedigt de overheid ontwikkelen tijdens je loopbaan aan.

Ik voelde steeds meer de urgentie om mijn levens- en werkervaring breder in te zetten. En zo werd ik zelf het voorbeeld van loopbaanverandering: ik stapte uit het vaste dienstverband en begon voor mezelf. Als loopbaancoach en trainer. Ik begrijp als geen ander het proces van dromen, denken, durven en doen.

Doe ik nog iets met de interesses die ik vroeger had? Zijdelings. Ik zing in een popkoor, schrijf en lees graag en vind het leuk om innovatieve idee├źn te bedenken voor mijn coachings- en trainingswerk en te leren. 

Maak je eigen ontdekkingsreis en neem eens een afslag. Ik loop een stukje met je mee en geef je handvatten die je direct of later gebruikt. 

Als je tijd investeert om zeker te weten wat je wilt, garandeer ik je dat je dat vindt.

Sjuul Priester